Followers

utorok 1. marca 2011

01.03.2011

Galaktická federácia Sheldan Nidle

Atlantický oceán má nepopierateľné dôkazy o existencii Atlantídy – ľuďmi vyrobené mriežky, obrovské pyramídy a prítomnosť nezvyčajných energetických javov.



Sheldan Nidle, 1. marec, 2011
4 Ahau, 18 Zac, 7 Ik


Selamat Jarin! Gaia zvyšuje počet varovných signálov pre ľudí, ktoré oznamujú, že nastal čas pre masívnu transformáciu nariadenú Nebom. Tí, ktorí sa stále snažia udržať pri moci, boli tiež informovaní o tom, že Nebo si želá, aby sa tieto zmeny uskutočnili okamžite! V dôsledku toho sme poučili našich spojencov a diplomatický personál, že žiadne ďalšie zdržanie už nie je vhodné. Medzi tým naši spojenci tvrdo pracujú na dokončení zostávajúcich úloh a my sme uskutočnili sériu udalostí, ktorými sme urýchlili dokončenie všetkých úloh. Tieto operácie sa stretnú v bode na časovej osi, ktorý bol určený Nebom. Zaviazali sme sa k týmto zmenám a upozornili sme rôzne vlády, že nebudeme tolerovať súčasný stav, ako náhle dosiahneme tieto dátumy. Naša technologická výhoda bola dostatočne preukázaná týmto režimom, aby bolo jasné, že to myslíme vážne.



Varovanie vzdorujúcim vládam je sprevádzané ďalším dôkazom našich schopností vo forme zneškodnenia ich mnohých tajných technológií a čím viac sa blížime ku konečnému dátumu, tým viac takýchto technológií zneškodníme. Ďalej sme „vzali“ mnohých vodcov a informovali sme ich o tom, že niektoré naše žiadosti vyžadujú okamžité splnenie. Použili sme základné opatrenia na zdôraznenie týchto bodov, pretože sa musíme dostať cez skutočnosť, že niektoré možnosti sú ďaleko za chápaním temných. Navyše táto sila má božský cieľ a nedá sa zastaviť, dokým nebude uskutočnený prvý kontakt. Za týmto účelom sme zvýšili mieru zásahov, ktoré sú zamerané na odstránenie temných a ich prisluhovačov z pozícií moci. Prechodná perióda sa rýchlo blíži a my veríme, že temní pochopili, že nastal čas na to, aby predložili svoju bezpodmienečnú abdikáciu.


Temní vládli vášmu svetu takmer dvanásť a pol tisícročí. Takže nie je ľahké priznať, že je koniec, kvôli čomu sme s nimi jednali veľmi jemne a opatrne. Samozrejme, že tento prístup nás doviedol len tam, kde sme sa museli posunúť do ďalšej fázy. No aj táto taktika zlyhala. To viedlo k únosom spomínaným vyššie, ktoré zvýšili ich ochotu spolupracovať! Títo vodcovia boli ohúrení pohľadom na ich bezpečnostné opatrenia, ktoré neboli schopné zabrániť našim akciám. Uistili sme ich, že budeme pokračovať aj naďalej a naše možnosti ďaleko prevyšujú tie ich. To spôsobilo usporiadanie mimoriadnej schôdze temných, ktorá však mala za následok len drobné ústupky. Kvôli tomu sme boli nútení spraviť zopár výpadov s cieľom zničiť ich utajované technológie. Toto nakoniec naozaj upútalo ich pozornosť!


Našim cieľom je umožniť našim spojencom, aby odobrali týmto tyranom moc a priniesli vám slobodu, nezávislosť a blahobyt, ktoré si oprávnene zaslúžite. Prípravy na vašom svete dosiahli stav, kedy sa tieto podmienky môžu ľahko prejaviť a svetová populácia jasne ukazuje, že túžba po týchto Bohom daných právach horí v každom z vás. Nebo plne podporuje vaše úprimné želania a našou úlohou je zabezpečiť prejavenie týchto podmienok ešte pred prvým kontaktom. Takže vedieme našich spojencov po ceste, ktorá ich zabezpečí pre každého. Sme si vedomí obrovského sklamania zo zdanlivo nekonečných odkladov, ktoré musíte znášať a tiež prechovávame úctu voči tým statočným dušiam, ktoré sa spojili a ukázali svoju vlastnú moc, ktorú vytvorili ich túžby. Vaša globálna spoločnosť je na rázcestí a máte zreteľný pocit, že nastal čas na zmenu. A v skutočnosti sa tá zmena prejavuje!


S presunom do prechodného obdobia je prvá vec, ktorú si všimnete, rastúci chaos na celej planéte, čo samozrejme plodí ďalšiu frustráciu, ale táto vášeň je hnacou silou vašich vlastných akcií, ktoré zosadili rad vlád. Hoci temní to môžu využiť ako svoju výhodu, otvára to aj viac možností pre Svetlo! Nedávne globálne udalosti sú predzvesťou zmien, ktoré sú už na obzore. Naši spojenci sú zameraní na to, aby zaistili krátku budúcnosť hlavným režimom, čo je aj naša hlavná požiadavka. Dali sme týmto temným vládam mnoho presvedčivých dôvodov na odchod zo scény a očakávame plné a včasné plnenie z ich strany.


Zmeny pripravované Matkou Zemou sú v základnej fáze. Hlavným bodom je Pacifický ohnivý kruh (zóna častého výskytu zemetrasení (90 % všetkých zemetrasení) a sopečných erupcií, ktorá obkolesuje základňu Tichého oceánu. wikipedia), kde je zámerom zvýšiť morské dno a tým obnoviť Lemúriu. To znamená, že sú ohrozené okolité oblasti pevniny na Novom Zélande, Vianočných ostrovoch a Fidži. Celé dno Tichého oceánu je v pohybe. Tento pohyb je unikátny, lebo predpokladá zvýšenie tých oblastí, ktoré sa nakoniec spoja s pobrežím Austrálie, Indonézie a mnohých ďalších. Tieto nové oblasti prekreslia mapu Tichomoria a to, čo sa objaví sú staré, dlho stratené kontinenty a dokonca rovnomernejšie rozdelenie pevniny a mora. Ide o globálny fenomén!


Návrat Atlantídy je ďalším jablkom sváru pre temných, pretože každý oceán skrýva nejaké tajomstvo, ktoré sa dlho snažia držať pod pokrievkou. Atlantický oceán má nepopierateľné dôkazy o existencii Atlantídy – ľuďmi vyrobené mriežky, obrovské pyramídy a prítomnosť nezvyčajných energetických javov. Temní veľmi starostlivo skrývali tieto fakty a zasahovali pri rôznych expedíciách, aby upustili od svojich plánov pod hrozbou zo strany úradov. Teraz máme v úmysle uľahčiť prácu prieskumníkov, aby odhalili pravdu. Legendárna krajina Atlantída predsa existuje a dobrým miestom pre začatie pátrania je juhozápadný cíp Kuby a more medzi Yucatánom a Kubou. Žiadame záujemcov, aby začali svoje hľadanie tam a nasledovali naše lode na ďalšie miesta vhodné pre ich bádanie.


Naša cesta na váš svet je len jednou z mnohých. Sledujeme vás už tisícročia a naše štúdie boli vykonané v spolupráci s Agharťanmi. Teraz nadišiel čas pre prvý kontakt a to vyžaduje Nebom nariadené odstránenie temných z moci. Sme odhodlaní pomôcť vám pri uplatňovaní si svojich práv a získavaní blahobytu, ktorým vám ako nezávislým občanom Gaie patrí! Máte božský osud a Gaia vie, aký to má význam pre ňu a jej najvzácnejšie ekosystémy. Prichádzame s cieľom uľahčiť toto všetko a zaistiť, že sa tento krok udeje vo chvíli, ktorá bola určená Lordom Sureom a posvätným nariadením Neba.


Dnes dme hovorili o ďalšom vývoji na Zemi a o udalostiach, ktoré priblížia prvý kontakt. Sme pripravení spraviť veľmi dôležité oznámenie, ktoré pripraví pôdu pre náš oficiálny prvý kontakt s vami. Nastal čas na niektoré skutočne zásadné udalosti. Vedzte naši drahí, vo svojom Srdci Sŕdc, že nekonečná podpora a nekončiaci blahobyt Neba sú naozaj vaše! Tak tým buďte! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Buďte Jedným! Buďte v Radosti!)




Website: Planetary Activation Organization
Preložila: Danuša - http://www.vzostup.sk




Galactic Federation by SHELDAN NIDLE


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára